onze Diensten

Waar u ons 'wel' voor kunt bellen

Sameg BV heeft meer dan 30 jaar ervaring met vijzeltechniek, doseren en bulkhandling. Volledig in eigen beheer worden systemen met vijzels en opslag gemaakt met daarin ook malen, mengen en doseren.

Vijzeltechniek / installaties

Vijzelinstallaties  zijn zeer geschikt voor het transporteren van diervoeders voor zowel rundvee-, pluimvee- als varkenshouderij. Er kan van enkele kilo’s tot meer dan 40 ton diervoeder per uur mee worden getransporteerd.

Maal- en Mengsysteem

Wij beschikken over een compleet pakket aan maal- en mengsystemen om een grote verscheidenheid aan componenten op maat te mengen. Afhankelijk van de gewenste batchgrootte, de te malen en/of mengen grondstoffen is er altijd een installatie die perfect aansluit bij uw situatie.

Verkoop silo's & vulsystemen

Sameg BV biedt verschillende systemen om bij het lossen van een bulkwagen direct een silo te vullen. Door te werken met stortbunkers en stortputten in combinatie met grote vijzels, elevatoren en redlers, kunnen bulkwagens snel gelost worden.

BigBags vullen

BigBags zijn opslagzakken die in een frame hangen. Groot voordeel is dat ze door dit systeem gemakkelijk te verplaatsen zijn. Bovendien zijn ze op te zetten op moeilijk bereikbare plaatsen. De BigBags zijn met name geschikt voor een binnenopstelling.

Pelletkachels

Een pelletkachel is een kleine biomassaketel. De brandstof bestaat uit houtpellets: kleine korrels geperst hout. De pelletkachel bestaat uit verschillende segmenten; pelletvoorraad / pelletbunker, brandkamer, warmtewisselaar en de componenten die zorgen voor de juiste verbranding en transport van de pellets.

Op zoek naar een passende oplossing? Vertrouw op onze expertise.